پنجره دوجداره upvc

از آنجایی که نیمی از تولیدات ما در پروژه های تعویضی و جایگزینی پنجره های قدیمی میباشد بر آن شدیم تا اطلاعات دقیق تری از شرایط کاری خود و همچنین نحوه تعویض و جایگزینی پنجره upvc با پنجره های قدیمی را دراختیارعموم قراردهیم.
امروزه به دليل پايان پذير بودن منابع انرژي ، صرفه جوئي در مصرف بشدت مورد توجه برنامه ريزان اقتصادي قرار گرفته است. توسعه صنايع مختلف و شکل گيري فناوري هاي جديد، همواره با هدف کاهش مصرف انرژي همراه بوده است. در کشور ما نيز هم اکنون که فرآيند توسعه شتاب گرفته است، عدم توجه به مصرف صحيح منابع تبعات زيادي به همراه داشته و رشد و توسعه کشور را با مشکلات فراوان مواجه خواهد ساخت. صنعت ساختمان کشور با سهمي در حدود ۳۵٪ مصرف ساليانه کل انرژي کشور ، موظف است تا درجهت نيل به کاهش حداکثري مصرف سوخت و بهينه سازي اين کالاي توسعه اي تمام تلاش خود را بنمايد.
با توجه به افزایش چشمگیر تعرفه گاز و برق و افزایش آلودگی هوا و آلودگی صوتی از مواردی که هم به اقتصاد و هم به آرامش خانوارها کمک میکند تعویض پنجره های قدیمی تک جداره یا دو جداره آهنی و یا آلومینیومی با پنجره های دوجداره یو پی وی سی است.

جهت تعویض پنجره ها با پنجره های دوجداره upvc

در غالب موارد، نیاز به تخریب ، آهنکشی و آهنگری وجود ندارد . در مواردی که سطح مقطع پروفیل های پنجره قدیمی ۶ سانتیمتر یا بیشتر باشد از پروفیل های معمولی نوساز و در مواردی که سطح مقطع پروفیل پنجره قدیمی کمتر از ۶ سانتیمتر باشند به دوصورت ميتوان اقدام نمود١.استفاده از پروفیل بازسازی و یا لبه دار ( سش) برای فرم پنجره های جدید ٢. استفاده ازقوطيهاى باريك وجوش دادن به قوطى قديمى تاضخامت قوطى ٦سانتيمترگردد.
از این رو گروه صنعتى پنام پنجره با استفاده از پروفیل های لبه دار و بازسازی اقدام به تولید پنجره برای ساختمانهای قدیمی که از پنجره های آهنی و یا آلومینیومی استفاده می کنند نموده و توانسته نیاز بسیاری از ساختمانهای هموطنان عزیزمان را برآورده کند
استفاده از پروفیل های يوپى وى سى در پنجره های آهنی و قدیمی نیاز به تخریب نداشته و به راحتی روی فرم پنجره آهنی و یا الومینیومی سوار شده و نمای پنجره را تحت پوشش میگیرد
پنجره های upvc به راحتی عایق شده و به سهولت در زمان کوتاه نصب و آماده استفاده میشوند.
در سال های اخیر گروه صنعتی پنام پنجره توانست بیش از صدهاپروژه بازسازی و تعویضی پنجره های قدیمی را در راستای بهینه سازی مصرف سوخت به انجام رساند که این خود نیز بس جای افتخاردارد.
تعویض پنجره آهنی یا آلومینیومی بدون تخریت بدون تغییر در رنگ و نما و فقط در یک روز کاری امکان پذیر میباشد.
لازم به ذكراست كه پنجره هاى يوپى وى سى قابليت رنگ پذيرى دارندوميتوانيدطبق رنگ پنجره هاى قديمى پنجره هارارنگ آميزى وخللى درتركيب رنگ نماى ساختمان نداشته باشيد.

نقش گاز آرگون در شیشه دوجداره پنجره upvc
امروزه با توجه به افزایش قیمت حامل های انرژی و هزینه های سرمایش و گرمایش مکان های مسکونی، تجاری و اداری، لزوم استفاده از گاز آرگون در تولید شیشه دوجداره از اهمیت بسیاری برخوردار است. در نوشته ذیل سعی شده است با بررسی ۲ پارامتر سرعت صوت در گاز آرگون و ضریب هدایت گاز آرگون، به بررسی نقش گاز آرگون در شیشه دوجداره پنجره upvc بپردازیم.

همانطور که می دانید در کارخانجاتی که در آنها شیشه دوجداره به صورت تماماً صنعتی تولید می گردد، حتماً در بین دوجدار شیشه گاز آرگون به میزان مشخص تزریق می گردد.
با توجه به اینکه گاز آرگون گازی است بی اثر در نتیجه در داخل شیشه و در بین دوجدار، هیچ ترکیب شیمیایی با دیگر اجزاء شیشه دوجداره مثل شیشه، اسپیسر و چسب نخواهد داشت و در نتیجه بهترین گزینه از این نظر می باشد.

 

آرگون و کاهش شدت صوت:
با تزریق گاز آرگون تا میزان %۹۰ از حجم بین دوجدار شیشه، با توجه به سنگین بودن آن نسبت به هوا، هوا از بین دوجدار شیشه کاملاً خارج می گردد.
سرعت عبور صوت در هوا برابر است باM⁄S 350 در دمای c°۲۷ و در گاز آرگون برابر است با M⁄S 320 در دمای c°۲۷ ، همین امر نشان دهنده این است که صوت وقتی به یک فضای پر شده از آرگون برخورد می کند نسبت به فضایی که از هوا پر شده باشد، سرعت آن کاهش می یابد در واقع با سرعت کمتری این فضا را طی می کند.
پس می توان نتیجه گرفت که در صورت تزریق گاز آرگون در شیشه دوجداره سرعت صوت کاهش و در نتیجه آلودگی صوتی نیز کاهش می یابد .
مطابق با فرمول زیر هر چقدر دما افزایش یابد دسرعت صوت نیز افزایش می یابدو محاسبات فوق در دمای c°۲۷ انجام شده است.
V=√(γRT/M)

آرگون و کاهش ضریب هدایت
گاز آرگون دارای ضریب هدایتی معادل ۰.۰۱۷۷W/(M.K) می باشد. در جدول ذیل ضریب هدایت عناصر مختلف آورده شده است:
شیشه W/(M.K) 1.4
هوا ۰.۰۲۶۳
آرگون ۰.۰۱۷۷
کریپتون ۰.۰۰۹۴
همانطور که دیده می شود ضریب هدایت آرگون بعد از شیشه و هوا، پایین تر از همه می باشد. هرچه قدر ضریب هدایت پایین تر می باشد. انتقال انرژی به کندی صورت می گیرد. با توجه به فرمول ضریب انتقال حرارت، می توان به این نتیجه رسید که هرچه میزان K و یا همان ضریب هدایت جسمی پایین تر باشد، ضریب انتقال حرارت نیز پایین تر می شود.
K/(P*C_P ) α=
هرچه قدر ضریب انتقال حرارت پایین تر باشد بهتر است در واقع ان عنصر و یا آن جسم از saving انرژی بالاتری برخوردار می باشد، از اینرو می توان نتیجه گرفت که تزریق گاز آرگون در بین دجدار شیشه دوجداره باعث saving انرژی بهتری نسبت به هوا می شود.
گاز کریپتون با ضریب هدایت ۰.۰۰۹۴ دارای عملکرد بهتری نسبت به گاز آرگون در عایق سرما و گرما بودن شیشه دوجداره دارد اما به دلیل سمی بودن و قیمت بسیار بالا تنها در موارد خاص از ان استفاده می گردد. از این گاز در شیشه های دوجداره اماکن کنار فرودگاه ها و یا کارخانجات بزرگ با آلودگی صوتی بالای ۸۰ دسیبل استفاده میشود.

با توجه به مطالب ارائه شده می توان به این جمع بندی رسید که گاز آرگون با توجه به اینکه هم ضریب انتقال حرارتی پایین دارد و هم باعث کاهش سرعت صوت می گردد، از نظر عایق کردن شیشه دوجداره در برابر صوت و گرما و سرما، نقش بسزا و مهمی را در شیشه دوجداره دارد.

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *